pühapäev, jaanuar 18, 2009

Oi, kui värskendav õhk pea kohal!

Mina jälle lennust tagasi!

Kaks pool päeva mõjusid mulle pagana hästi.
Psühhodraamas Põltsamaal oli hästi asjalik ja mõnus, kuid tihe tööaeg. Samas jäi eile lõunaaeg meil Lauraga aega Põltsamaa linnakesele ring peale teha jalutades. Nautisin talvekülma näpitust veidi põskedel ja ninal. :)

Reedene kohtumine Kaupu ja Maarjaga Pierre´s oli samuti hästi töine. Minu jaoks kosutav. Minule pole veel kohale jõudnud, et Kaupo võtabki mind kui võrdväärset koolitajat. :) Kuid mai koolituse ettevalmistust hakkas täie tõsisusega pihta.
Viimasel ajal näib, et kõikjale, kuhu lähen, kohtan mõnda endist abistajat. Pierre´s tuli naeratades tere ütlema Mairis. :) Tundub nagu oleks Eestimaa, vähemasti Tartu linn minu abistajatest tulvil! See on armas nähtus ju!

Olen hirmus väsinud. Siiski iseendaga väga rahul.

Kommentaare ei ole: