teisipäev, jaanuar 20, 2009

ÜLLATUS nõudis kanget kohvi jällegi :)

Mis toimub? :):):)

Leidsin luxis jälle kord ammuselt kirjasõbralt e-kirja :) Minu jaoks on suur üllatus, et Indrek loeb juba mitu aastat mu blogi. Ja tore hea tunne ka :)
Uskumatu, et olen (olnud) kõikidele nähtamatult olemas. Paljude mõtetes ja südametes. Kas tõesti olen inimene, keda vaja paljudele, väga paljudele... :) Loodan, et suudan olla edaspidigi iseenda olemisega paljudele, ka Indrekule jätkuvalt toeks olla.

Jõin hästi kanget kohvi. Naeratasin omaette.
Turvatunne vist ongi see, et ümberringi mul tohutult häid hoolivaid inimesi... Küllap see on vastukajagi mu enda olemusele... :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas sa,Tiia,oled lugenud kunagi Aino Kallase päevikuid?

Tiia ütles ...

EI, aga olen kuulnud ja keegi on isegi soovitanud...