kolmapäev, november 26, 2014

Büroo plussist külalisteraamatuteni

Zeppelini "Büroo pluss" on  jätkuvalt minu lemmikpood Tartus :) Müüjannad on seal ikka kõrgtasemel.
Otsisin mitu aega uut külalisteraamatut näituste jaoks.
Esimene külalisteraamat, mille sain kingituseks esimesel näitusel Lille Majalt, sai täis 30 näitusega. Sinna on kirjutatud keegi prantsuse keeles, kuid mu suurimaks lemmiksissekandeks jääb päikese joonistus 4 - aastaselt noormehelt, kes ei öelnud sõnagi, kuid kes pooltundi põlvitas mu maalide ees ja vaatas ainiti neid - see oli midagi erilist, erilist ka ta vanaema jaoks.  See tegi Pärnu Kaubamajaka näituse eriti meeldejäävaks :)
Olin uut külalisteraamatut vaatanud mitmelt poolt, kuid ikka ei olnud see, mis soovisin. Ega ma ei teadnud täpselt, millist raamatut soovin, kuid teadsin täpselt  vaadatud polnud need... Kuid Büroos mitu nädalat tagasi jäi  üks kripeldama... Täna läksin ostma suurt mulliümbrikut ja küsisin, kas on ehk miskit juurde tulnud... Ei olnud. Aga otsin kripeldama jäänud külalisteraamatu ära! Ja tegin õigesti! Mida rohkem raamatut vaatan, seda rohkem tundub see minulik
KUID
soovisin hoopis sellest kirjutada, kui hästi üks mu lemmikmüüja minust aru sai. Täna polnud üldse Triinu tõlgimisabi vaja. Ja ma rääkinud üldse mitte vähe! Arutasin kõvasti rääkides, milline raamat kolmest on minulikum... Kogunisti müüja soovitas sedasama raamatut: see on sinulikum :) Kui armas, kas pole!
Tõepoolest me suhtlemine piirdub vaid "Büroo plussis", ei mujal. Kuid müüjanna teab juba aastaid, kes olen ja mu nimegi... :)

Nüüd võin 2. detsembril kindlasti järjekordse näituse üles panna. Üks oluline asi ka jälle olemas!  

Kommentaare ei ole: