reede, november 28, 2014

Mu nunnu...

... kukkus lihtsalt laual ümber ja nüüd ei püsi enam püsti. (Noh, koristasin lauda, jalg või varvas lapiga läks vastu potti...) Oli  kaldu ühele poolele. Loodan kogu südamest, et homme mulla juurde panek päästab nunnu püsti tagasi. Aa, et kes / mis on nunnu - usun, et paljud ei teagi... Minu kaktus, mille sain imepisikesena nimepäevaks kolm aastat  tagasi Erikalt. Selle aasta juunis hakkas ta mühinal kasvama. Nunnu armastas Kristi hoolt. Muidugi minu oma ka. Kuid mina õppisin Kristilt nippe, kuidas kaktust hooldada. Kaktusele võib ka julgesti tihti vett panna, mida mina ennem ei teadnud ega julgenud...  Suvel juba istutasime nunnu ümber, kuid ma mõtlesin jälle mitu kuud, et  peaks jälle istutama, sest nunnu kasvas silm nähtavalt. Aga enne kevadet poleks nagu hea seda teha... 
Loodan südamest, et kukudes ta juured viga ei saanud... Ta isegi ei kukkunud, ta vajus rohkem... Üles tõstmisega oli küll väike probleem, enne hakkas mind torkima, kui sain potist kinni... :)

Pool elamist võtab elamise nägu!

Kommentaare ei ole: