neljapäev, november 27, 2014

Segaduse nali ehk tänane tapeedipanek

Tänane segadus. Sai suure tuppa ühte seina lõpuks tapeet, sedapuhku on   nüüd sein  must õrnade valgede õitega. Täitsa kena tapeet on seinal, kuigi Ehitus ABC-s ei tundunud see üldse  nii kena. Tundus lihtsalt tapeeditest kenam, kuid mitte selline, mida kohe mõtlemata osta. Aga mujale polnud aega mul  ka minna tapeete vaatama minna. Lihtsalt mul endal on selle aasta (ja üldse) remondist kopp ees! Sooviks juba natuke korralikumas  kodus olla ja mõelda ka muudele asjadele rahulikumalt.

Aitäh Johanna ja Triin! Silverile ka aitäh!   Nii vahva on, kui oma laps üllatab ikka ja jälle. :) Usun, et emadele on üllatav laps parim kink, mis olla saab...

Aga mis nali on pildil, jäägu meie asjaosalistele vahele. Ma ei usu, et keegi näekski seda nalja... :) Ma ei soovinud üldse sel hetkel pildile  jääda... Mind kiusati :D 

Facebookis olen tegelikult rohkem remondi kajastand... 

Kommentaare ei ole: