teisipäev, november 25, 2014

MINU kogumik

Arvutilaual on tuliuued "Kuldvõtmekese IVT ehk Tiia isikliku abistaja teenus 15" raamatukesed. Eile hilisõhtul jõudsid nad minu lauale. Mul on tõesti ülihea meel, et lõpptulemus on väga super hea ja kena. Üllatav ilus!
TÄNAN oma väikest töörühma, kes aitasid kaasa kogumiku valmimisel - Maarjat keeletoimetajana ja Martinit kujundajana. Tänan ka Prindistuudiot, kes trükisid. Aitäh, isiklikud abistajad, kes on kommenteerinud kunagi minu soovil    IAT-d ja jaganud oma kogemusi. Kõik arvamused said kogumikku.
Kurb on see, et ma ei saanud ühtegi kommentaari mitte üheltki ametnikult. Kuigi soovisin neiltki väga. Küllap ametnikud ei oska kirjutada IAT kohta midagi...
Kogumikus on üsna palju pilte Martini valikul mu erakogudest. Ka mõnede maalide pildid.
Kuldvõtmekese hind saab olema 15.00. Oma tulu kasutan enda IAT-le. 

Kes tunneb huvi kogumikku vastu, palun andke teada mulle.

Praegu ei paneks kogumikku netti üles. Teen enne mõned esitlused ja nii edasi.

Kommentaare ei ole: