neljapäev, november 13, 2014

Hea

Eile selgus, et ma EI vaja siiski uut isiklikku abistajat. Kõik mu head abistajad jäävad vähemasti aasta lõpuni ja usun, et kauemakski. See, kuidas Triin seda ütles, tõi mulle pisarad silmad, naeratuse näole... Tuleb siiski uskuda jätkuvalt, et annan isiklikke abistajatele rohkem kui tööd. :) Sellised hetked on parimad vastukajad  mulle kui tööandjale.

Eile sain juhuslikult ise ka jõulukaartide komplekti. Vahva oli enda kirja lugeda - naersin südamest, et loomulikult vägagi hästi tean maalimisühingut. :) Ma ei tea küll, kuidas saadetise saajaid valitakse (see pole minu töö), kuid hästi armas oli ise oma saada. Või oli saadetis Silverile... Aga vahet ju pole! Minuni on siiski  eelkõige jõudnud positiivsed vastukajad kampaaniast. See tore!

Kommentaare ei ole: