laupäev, detsember 30, 2006

2006 a viimane laupäevaõhtu e. eelviimane õhtu

Kummaline mõelda. Veel pisut rohkem kui 28 tundi ja vahetubki aasta number. Iga aasta kordub samamoodi. Ja iga aasta on lõppu ja alguse vahetumine isesugune. Lõppkokkuvõtted. Uued unistused. Uued sihid, mis on osad ikkagi vanad...

Kiiresti lasen läbi sõrmede joosta aasta, mis oli suht hea. Nautisin peaaegu igat päevi.

- Toas ja esikus sai remont minu sünnipäevaks enam - vähem tehtud. Põrand jääb tulevikku, 2007 aastasse loodetavasti, esikus pooled asjad tegemata.
- Ostin külmiku ja pesumasina. Pesumasinast on saanud aasta parim naljanumber: juulist seisab keset elutuba, mitte keset dshussiruumi. Kõik see nali algas maha ununenud pisi kruvikeerajast, mille müüja pidi kaasa võtma pesumasina paigaldamiseks. Minu viga suuresti, et ei ole suutnud paigaldaja - kuti leida, kuigi kuust kuusse olen rääkinud ja küsinud abi.
Pole hullu, ees on 365 päeva, et pesumasinat kohale paigaldada ja pesema saada :D
- Lahkusin Händikäpast ja EPNÜ-st.
- Märtsis maalisin essimese maali. Imestasin, et õlivärvipintslitõmmedest
Ma ei arvanud ealeski, et minult tellidakse maale. Ausalt öeldes, olen paar maali juba müünudki juba. Iseendale uskumatu. Keerulisem küsimus on, kui kallis olen. Mina kui algaja maalija.
Kuid kallis on kallistus kaela ümber.
Aga...
Raha on lihtsalt raha. Raha ei ole kallis. :) See mõte jäi kuslilt hiljuti meelde.
Täna hoian varbaid, et õnnestuks saada AMFPA stipendium. See tähendaks meeletult tööd.
- Lõuna - Eesti Erivajadustega Perede Ühingul on esimesed elukuud edukalt läinud. Olen rahul. Kõva töö on aga ees.
2. jaanuarist olen projekti "See EI läheb läbi" projektijuht kolmeks kuuks. Ma ei mäleta aastat, mis algas kohe konkreetse töökohaga :)
- Liitusin GNLD´ga juulis. Tõsi, täna pole absoluutselt äritulemuste rahul, kuid tootedega küll väga. See kuugi olen tundnud kurgusügelust, sõin omegat ja carlic´it - hommikul ei olnud jälgegi algavast gripist.
Mul pole aega haige olla.
Usun, et uuusaasta on parem ka oma äris koostöös GNLD´ga ja loodetavasti on mul oma tiimgi. Kõik tuleb samm - sammult. Kõike ei saagi ühekorraga - saab, aga siis võib tulemus olla lootusele ja ootusele hoopis vastupidine. GNLD pole ainult ränktöö. Pooleaastaga olen mõistnud, et GNLD´s olemist tuleb naudida, mitte aind rahalaevale mõelda.
Südamega saab teha vaid kõiki töid.
- Astusin mais SDE liikmeks.
- Oktoobrist õpin taas. Kursustel. Kuid siiski.

Mis olulist veel on olnud...
Mitte ühel aastal ei ole tulnud nii palju tutvusi kui see aasta.

....................

Kommentaare ei ole: