neljapäev, detsember 28, 2006

"Ratastoolitants"

Täna on etv-s 18.10 "Ratastoolitants". Mulle öeldi MSN-s, et täna nähakse mind telekas. Ise ei teadnudki.
Taas on mul kummaline tunne. Mulle ei meeldi filmis mina ise.
Kuulage filmi juttu, ja võrdlege, mis on mu elu praegu. :) See on öö ja päev vahe, mis oli 20 aastat tagasi ja nüüd 20 aastat hiljem. Imelik lause tuli... Las olla ! Tähendab 20 aasta sisse on mahtunud palju iseseisvust, mida filmimise aeg ei oskanud keegi ette kujutada. Palju armastust. Palju pisaraid.
Dokfilm on minu meelest aegunud kohati. Ainus väärtus on mäletus liikuvas pildis.

Võib - olla vaatab tänagi keegi laps, kes pärast filmi vaatamist hakkab proovima varvastega kirjutamist. Olen seda kuulnud kümneid kordi. Viimati kuulsin Dianalt, kes oli 20 aastat tagasi 5 aastane ning pärast "Ratastoolitantsu" nägemist proovis koos oma emaga mkitu tundi jalaga kirjutamist. Isa vaatas neid imelikult :D

Oh jah, olid ajad :)
Tol hetkel oli siiski õnnelik aeg :)

Kommentaare ei ole: