neljapäev, detsember 14, 2006

::))

Üle mitme aja olin linnas. Sain värske õhu mürgistuse :D :D :D

Kirjutasin töökuulutuse pisut konkreetsemaks. Seekord aitasid soovitustega Pille ja Maarika. Pille ütles lõpuks: "Kui keegi veel arvab, et töökuulutus on karm, kirjutagu ise uuesti". Kuid isikliku abistaja töö sellega ei muutuks ju .
Eilsest abistab mind Diana. Loodetavasti ta jääb kauemaks. Lubas küll. Usun, et Dianal on palju kogemusi isikliku abistajana. Ta on olnud teiste isiklik abistaja paar aastat. Loomulikult mina olen mina! Minuga tuleb tal ilmselgelt ümber harjuda, vastavalt minu vajadustele. Minu olemuse tabas Diana suurepäraselt. Kuigi me teame Dianaga teineteist mõned head aastat... aga see väga pealiskaudne tutvus.
Soomes vist ongi sedasi, et amertlikult võibki isiklik abistaja kliendi juures töötada aasta, siis peab ta kliendi vahetama. Sest see on lähisuhte töö.

Ma olen väsinud. Mitte ei jaksa rohkem kirjutada, kuigi tahaksin mõnd asja veel kirja panna...

Kommentaare ei ole: