pühapäev, detsember 03, 2006

detsembrinukrus

mingi nukrus on hinges.
kell 16 ja täiskuu on taevas... pilved sõuavad kuust üle...

üksindustunne poeb põue. vahel võib...
küünal põleb.
aknal särab päkapikk. eile kaunistasin veidi kodu.

juurdlen südameasjade üle. mõnikord on mõnus mõelda omaette. eriti adventi ajal. mida ja kui palju olen teinud 11 kuu jooksul teinud...
teate, naerge nüüd - kuid olen suuremaks kasvanud :) ei, mitte füüsiliselt. olen ikka sama ebaerootiliselt kõhn :D vaimselt olen suuremaks kasvanud. kindlasti on selles "süüdi" sajad hetked ja kümned asjaolud. tunnen, et mu mõtted on muutunud sügavamaks.
armastanud olen vist vähe. seda pean veel juurde õppima. ei. see on vale väljend - armastust ei saa õppida - armastus kas on või ei ole loomupäraselt inimese sees ja täpselt nii suurel hulgal, kui inimene ise õigeks peab. armastuse alla surumist saab õppida vaid... peidusmäng saab alati ükskord leidmisega otsa. loodan, et samuti on armastuse peidusmängugiga.
olen see aasta minimaalselt end sundinud tegema asju, mis mulle meeldivad ja millega soovin 2007 aastalgi edasi tegeleda... häbi mulle!
seda aastat on jäänud vähem kui kuu. tohutult palju on veel teha...

Kommentaare ei ole: