pühapäev, detsember 24, 2006

Jõulu - papagoi ja mammagoi ka mu toas :D

Kuusk ongi toas. Kohe suur kuusepuu :D Päkapikk tõi keskpäeval. Armas, et päkapikk kuulis eile mu soovi!

Mul ei olegi aastaid nõnda suurt pika - pika latvaga jõulupuud olnudki.

Lastega tõime alati kuuse tuppa... See väga armas mäletus, mida ei saa keeegi röövida. Loodan ja usun, et neil on tänagi imeline jõuluöö.

Veel meisterdas Piret mu silme all käbidest kuusepuu. Leidsin ta vidinakraami linnukesed. Mulle tundus, et papagoid :D Missest et nad pole raasugi papagoi mooidi. Pigem tihaste moodi. Soovin vallatleda. Nüüd kükitavadki jõulu- papagoi ja mammagoi käbikuusel :) Armastav paar :=)
See on jõulukink mulle. Võrratu fantastiline kink :)

Pildistasime ka. Usustavasti varsti näete minu kuuske ja armastavat goide paarikest ja pisut sexikat tibigi :D ;) :P

Tõeline jõululaupäev. Kuid tõelist jõulutunnnet ei ole.... Härdustunne puudub. Võib - olla tuleb see lumeta jõuludest. Ei tea.
Hommikupoolikul rääkis ELMARI raadios keegi mees - näitleja (ma ei pannud tähele, kes nimelt) jõulutundest. Tabavalt. Mitte iialgi varemalt ei olnud ma sellist tabavalt ja lihtsalt võrdlust kuulnud. Ja isegi ei olnud suutnud välja mõelda, ammugi välja öelda, mis on jõulutunne. Aga:
JÕULUTUNNE ON JÕULUTUNNE.... Jõulutunne pole sünnipäevatunne, sest jõulutunne on jõulutunne....
Ja nii edasi, pikk mõistlikkus oli jõulutundest, mis jõulutunne ei ole.

Otsige täna jõulutunnet :)

Kommentaare ei ole: