teisipäev, detsember 12, 2006

Jäägem iseendaks siiski :)

Piketi toetajana jälgin huviga allkirjade kogumist. Ligi tuhat inimest on toetanud oma allkirjaga piketti ja pöördumist. Korraldajad (mina seda ei ole) on kontrollinud vähemasti ühe allkirja õigust, mis ei ole olnud kahjuks õige... Kuigi mina ei ole piketi korraldamisega seotud, on mul soov paluda inimesi, kes teevad oma meeelest vinget nalja, jääge siiski tähtsas asjadeski iseendaks! Ärge esinege võõra nimedega! Pöördumiste toetamine on tähtis otsus. Ei ole vaja iseend lolliks teha valede andmete andmisega.
Austagem nii iseend kui teisi! Ma tean, et minu päeviku/blogi lugejate selliseid inimesi, kes paneks enda väärikuse ja usalduse kaalule, ei ole. Usutavasti ei ole. Kuigi siiagi lugema võib sattuda igasuguseid inimesi...

Sõbrad, jäägem iseendaks siiski! Internetiski. Meist igaühest algab ühiskondki...

Kommentaare ei ole: