pühapäev, detsember 17, 2006

Kogu elu on ees...

Paar tundi kummitab mind "Justamenti" laul "Kogu elu on ees...". Lihtsalt. ELMARIS oli see laul päeva lauluks täna. Ja mind hakkas kummitama. Sõnade sõnum... Mitte , et nagu oleksin laulu esimest korda kuulnud. Oh ei! Olen sadu korda kuulnud ja ikka jälle mõelnud sõnade sügavust...
Saatsin mõned e-jõulukaardid. Juba ehk! Kui muidu ma ei jaksa kõigile saada. Otsustasin, et see aasta saavad ka paljud e-jõulu- ja uueaastasoovid. Kuigi see on pool minu hingesoojust. Loomulikult võiksin ise ka joonistada arvutis. Aga mulle ei meeldi arvuti graafikat teha. Olen proovinud. Puudub tunnetus hiire - jala - värviliste joonte vahel :) Minu loovus pole tehnilise
alatooniga. Samuti ei ole joonistanud/maalinud jõuluteemat... Kuidagi aega oli palju jõuludeni :) Nüüd jälle napib aega jõuludeni :( et midagi korralikku veel joonistada/maalida...
See ei ole hea vabandus!

Parimatel aegadel - kui olin veel pubeka ohtu - olen joonistanud vildikadega kuu jooksul 40 - 50 kaarti. Ja siis olin uhkegi, et oskasin nii hästi ja nii palju joonistada... Issand Jumal, kui naiivne võib noor inimene olla!!!
Praegu olen enda suhtes palju kriitilisem. Vahest öeldakse, et vahel liigagi. Kuid kriitika sunnib end edasi arendama...
Nohjah, praegu saaks kaarte osta. Seegi oleks osa vaid mu hingesoojusest. Kunagi kogusin postkaarte. Veneajal tuli vähe uusi kaarte aastas. Mu kogus oli umbes täpselt 1500 kaarti. Mul ei ole siiani aimugi, kas arv oli väike või suur...
Igatahes minule saaadetud soovid on mul kõik alles.

Kirjutasin e-soove.

Ja mõtlesin endamisi, et 2006 aasta lõpeb loodetavasti mulle peaaegu hästi ja edukaltki. 14 päevaga võib ju veel palju juhtuda... Tänase seisuga jään üle mitme - mitme aasta aastaga rahule :) Ütlemata hea tunne on seda iseendale tõdeda.
Mõnda asja/toimetust oleksin võinud paremini teha.
Mõnda asja/toimetust oleksin võinud teisiti teha.
Mõnda asja/toimetust oleksin võinud hoopis tegemata jätta.
Mitte üks varem aasta pole mu ellu toonud nii palju uusi tuttavaid ja sõpru kui käesolev aasta.
Muredki on teistlaadi... Igipõlised südamevalud jäävad aga ikka. Sinna ei saa parata. Peab oskama elada kooskõlas murede ja rõõmudega.
Uskuda täna veel, et tervelt POOL elu on siiski ees :D Täna on reaalne veel uskuda mul :)

Ja kuidas edasi anda oma hingesoojust, polegi nii oluline. Lihtsalt jagada oma hingesoojust iga rakukesega on oluline.

Kas pole see nii ;)

Kommentaare ei ole: