neljapäev, detsember 28, 2006

Minu tuttavad varbad jäid silma :D

Mu tuntumad kehaosad on varbad :P :D

Piret MSN-s:
jube kiire õpin.vaja veel täna referat valmis teha kella 16 ks says:
sind näidati telekas
kiire õpin.vaja veel täna referat valmis teha kella 16 ks says:
jah ja tundsin sinu varbad ära
jube kiire õpin.vaja veel täna referat valmis teha kella 16 ks says:
nüüd v aadates seda saadet kui sind tunnen et need varbad olid kuidagi tuttavad..aastaid tagasi olid need varbad mulle palju võõramad
jube kiire õpin.vaja veel täna referat valmis teha kella 16 ks says:
imelik
tiiatibu: head vana - aasta lõppu says:
jube kihvt

Hästi armas !!!!
Mu meelest minu varvaste tundmine tähendab minu tundmistki :)

Ise nühkisin "Ratastoolitantsu" ajal pesu. Ainult kuulasin. Muigasin omaette. Ei tea, mitu korda öeldakse filmis sõna "invaliid" :) Varemalt pole ma selle peale mõelnudki. Täna jäi kuidagi kõrva.
Suhte probleemid on küll tänagi samad. Mehe - naise suhted. Ei mõisteta tänagi, et abikaasa või partner või peika/pruut ei tohi olla abistaja ega hooldaja ega põetaja jne. Raske on leida ja mõista... Võib - olla isegi arrmastada ise erivajadusteta inimest...
Ema... Tegelikult mul on palju sõpru, ma isegi ei tea, kui palju. Veel rohkem tutttavaid. Mu elukulg on siiski jubedalt hästi läinud. Tean praegu, mida elult tahan veel. 19 aastane ei peagi ju teadma, mida elult tahta - kogu elu on veel ees. Aga nüüd kus pool elu selja taga ma tean, mida veel kogeda ja teha tahan.
Ema võiks mu üle uhke olla. Vähemasti rõõmus. Rohkem kui filmi tegemise ajal. Usun, et ta ongi seda. Usun, et kord saabub seegi hetk, kui räägime taas...
Ja kui väike oli Urmas :)

Kõige tähtsamad on siiski mu 10 varvast :P :) ;) Nendeta ei oleks mind ega mu sõprusringi ega mu soovunelmaid ega üleüldse mu elu :)

Kommentaare ei ole: