reede, mai 01, 2015

Lehekuu taas

Aeg tormab. Mõni aasta tagasi mõtlesin, et aeg läheb kiiresti...  Nüüd pean iseendale, et aeg lausa tormab. See tekitab kuidagi hirmu...
Ja vaadates   ümberringi, mis inimeste ja ajaga toimub, siis tuleb kõledus  peale... Tundub, et aega jagub  vaid facebooki jaoks... ning seda järjest rohkem... Ei ole nagu aega hoolida ega armastada päris elus...
Mmhh,  hommikul jõudis mu mõtetesse, et täna algas mu elu 48  maikuu. Kas juba või alles - see ise küsimus. Kuid tundub, et on olnud mu elus aga lugematul arvul kevadeid. Maikuid.  Kevadeid, mis korduvad ja korduvad ja alati on kordumatud...
Aeg  on salakaval.
Ajal oma  kulgemine.
Aeg on inimesest  võimsam. Isegi näoraamatust!

Õuest tõesti palju rohelisem, kui paar päeva tagasi.... See annab jälle  lootust. Usku. Miski hea jääb ja tuleb  juurdegi :)

Pean see kuu taas hakkama otsima suve tüdrukut isiklikuks abistajaks. Just suveks hetkel. Sest usutavasti sügiseks  on tüdrukud olemas.... ;) Loodan südamest, et leian taas juunist alates hästi toreda ja asjaliku tüdruku. Nagu oli näiteks  eelmisel suvel Kristi... Seekord soovin leida tõesti uueks isiklikuks abistajaks tüdrukut. Naist. Varsti riputan  ka töökuulutuse.
Olen nii ja naa palju mõelnud, et nais - isikliku abistaja olemasolul suudan jääda naiselikuks ja iseendaks. Mees - isikliku abistajaga  tuleb siiski muuta natuke mõteviisigi, mis on aeg - ajalt võimalik, kuid mitte päevast päeva... Ja usutavasti mees - isiklik abistaja jääb suvekski edasi...   Aga naissoost  isikliku abistajat vajan kindlasti ka. Mul endale naiseks olemiseks kõrged nõudmised ja just nende soovide täitmiseks vajangi naiselike abikäsi ja naiseliku mõtlemistki. Kuigi isiklik abistaja ei mõtle minu eest, kuid ta peaks  ühes taktis minuga olema. Heade abistajatega tekib tele ja see mmhhmm keel. Ja  just siin on vaja seda naiseliku vaistu. Mees - abistajatega tekib ka see tele, kuid siiski erineb  pisut. Minu jaoks vähemasti.
Soovin siiski elus veel  mõndagi teha ja saavutada, unistusi täide viia väärika  ja kena naisena, just sellepärast pean end hoidma. Ja sellepärast vajan jätkuvalt noori naisi isiklikeks abistajateks.  

Mul pole mitte midagi selle vastu, et muuta oma mõteviisi meestega suheldes, kuid siis mul juba teised rollid. Mitte IAT kliendi roll... Otseselt ei peagi mõtteid muutma, vaid tuleb vaid naisena meestest arusaada :) On vaja särada.  

Aga mul on järjekordselt üks hull mõte! Ma ei ole veel kindel, kas suudan selle hulljulgelt teostada, kuid usun, et saaks koledasti  nalja ja juhiks tähelepanu probleemile, mis on  tegelikult täiesti olemas.....  Vaikin veel hullusest! Kõik omal õigel ajal.     
Head kevadpüha jätku!

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Ole tubli tots edasi

tiia ütles ...

Püüan... :)

tiia ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.