laupäev, juuni 10, 2023

Homme ülehomme Tallinnas

 Täna mollutamispäev. 
Teen kõike ning mitte midagi, Kuulan laule, otsin laule, mida veel selgeks õppida...  Veel mõtlen ikka, miks ma räppida ja kirjutada ise sõnad, kuidas mängida printsessi tõllas, milleks ratastool, kuid mäng on tõsine iseenda leidmine printsessina,,, Oi, ehk lööks Nublu üle... Mul on lõbus mõeldagi juba! Kuidas mina räpin... Üks väike viga on kogu selle tembu juures siiski on - mulle eriti ei meeldi räpp 😂 Jäägu Nublule see. 


Ootan pinevil ja põnevil esmaspäeva lastelaagrit...  Lähen lastega kohtuma ja proovime ka kõik koos maalida või joonistada . Olen ise tõesti elevil. Saan taas üle mitme aja olla omas asjas, mis mulle tohutult meeldib. Anda lastele julgustust ja rõõmu teha valikud. Vahet ju pole, kuidas teha ja kes olla. Tähtis on iseolemine. Eriline on ometi tavaline ja tavaline on nii eriline. 
Mina polegi lapsena üheski laagris saanud käia. Oli seesugune aeg. Aga meie pool olid  omamoodi alati suvepäevad ja võin tõdeta, et tegin sõprdega täpselt samasugused asju. Ja muidugi tempe,  Mul pole küll nõuka aja tõttu miskit tegemata jäänud. Vatupidi . Seda juba paljud teavad. 
Nüüd on õige aeg siis minna laagrisse. Küll teises rollis veidi. 
Polegi ammu käinud koolides ega lasteaedades... Mitu aastat vahele jäänud. Huvitav on see, et ma ei ole end pakkunud omaenda lemmikkooli, Sillaotsa kooli, kus lõppetasin  8 klassi (praegu põhikool) juunis 1984, kuupäev oli vist 14. Seega 39 aastat tagasi. Jee.... Olin 17, sest sain kooli 9-lt.  Hea, et niigi läks!!!  Aga järgmine õppeaasta pakun end kindlasti ka Sillaotsale. 

Head nädalavahetust. Usun, et uus lahe postitus tuleb juba hiljemalt teisipäeval...  

Kommentaare ei ole: