neljapäev, juuni 22, 2023

Pidu...

 ... aknast kostab. Staadilonil.  Ei näe midagi.Puud lehtedes ees.

Mul pole üldse jaani  tunnet... Pisut vara ka, kui päev sinna - tänna ei mängi siiski rolli.  Mulle tundub, et suvine püha on ka juba väga kohustuslik äri -  mida varem,  seda parem ...  Vähemasti mulle tundub nii... Või olen pidudest üle / välja kasvanud...  Kuigi tantsida tahaks küll ning lihtsalt kulgeda suveöös...


Mul on olnud väga mitmede olukordadega jaaniöid, väiksemate ja suuremate mölludega, kahekesi või üksinda kodus (nagu praegu)... On olnud alati rõõmsad. Tagasi  mõeldes.  
Homme peaks maalima hakkama... Salapärase sõnajalaõie tegin justnimelt ükskord  jaaniööl... Seegi öö on olnud rõõmus, sest sündis maal, mis praegugi toob sära silmadesse paljudele...

Ma mõtlen aga, kuhu on jäänud see poolaastat jõuludest... Aeg lendab tundavalt kiiremini.  Ja see ongi nii. Energiad kiiremad. Tegelikult aeg kokkulepitud . Ööpäevas ikka 24 tundi. Kuid universumis energiad kiiremad... Vähemasti mina saan nii aru . See on teine teema. 
Hetke pärast on jõulud taas...

Sel hetkel siin ja praegu soovin  Imelist jaaniaega 😍

Kommentaare ei ole: