neljapäev, juuni 29, 2023

Kuldvõtmekese võluvad lahtikeeramised - 4 lukuauk

 4. küsimus, mis seotud IAT-ga:

Kes oli minu üks esimesi isiklik abistaja, kelle leidsin ajalehe Edasi töökuulutuse kaudu?

Tõsi, päris alguseses kuu aega oli minu kõrval isiklikuks abistajaks mu sõbranna Ly, kes aitas mul taas alustada oma elu  pärast hooldekodust jalga laskmist. Lyga hakkasin otsima ka isikliku abistajat. Teatavasti lähedane inimene ei saa olla isiklik abistaja. Minu puhul see reegel aga ei ole eriti kehtinud, sest et saan enamuse isiklike abistajatega suht kiiresti lähedasteks. Nad on minu inimesed.

Mul on vähemasti üks julge vastaja olemas. Palun kirjutage vastuse taha ka oma nimi või vähemasti hüüdnimi😀 Seda selleks, et teaksin 19. juulil kellele üllatust jagada - anda pidulikult.

2 kommentaari:

Erika ütles ...

Äkki Vamps? :)

tiia ütles ...

Panen vastuse kirja :)