esmaspäev, juuni 26, 2023

Kuldvõtmekese võluvad lahtikeeramised 23 aasta jooksul

  Teen nüüd 23 päeva jooksul midagi põnevat siin blogis. Hakkan  teiega, kallid lugejad,  mängima, kui palju teate või mäletate minust ja mind saatvast isikliku abistajast teenusest.   Vastused palun kirjutage siia kommentaari, mitte facebooki või mujale. Õiged vastused ütlen 18. juulil siin omas blogis

Võtja saab üllatuse!!! 

On jälle tulemas minu jaoks Kuldvõtmekese päev  ehk isikliku abistaja teenuse,. IAT päev. See on 1. juulil. 

Tänane 1. küsimus on:
Mis aastal sain esmakordselt naudita rahulolu ja rõõmu IAT-ga?
Mulle endalegi on päris suur, kuid väga hea üllatus, et IAT abiga olen suutnud oma elu luua niikaua ja täpselt selliseks nagu mina ise olen soovinud.  See 23 aastat on möödunud kui üksainus silmapilk. 
Iga päev olen muutnud oma tundmatuseni. Muudan tänagi. Kuigi elan täiesti tavalist vaba ja ilusa naise elu. Säraga. Kuigi vahetevahel keeruline. Kipun virisemagi. Aga minu siht on olla parim versioon endast. Mitte, et olla kellegagi võrdne... Ei parem ega halvem kellegist... Vaid justnimelt olla iseendale parim versioon. Siis suudan ka  teistele olla parim.  Muuta maailma natukene paremaks. 
Teroorias ei peaks ma füüsilises üldse hakkama saama.
Mu elu - olu tõestab uhkesti vastupidist. 
Olen selle üle väga õnnelik ja tänulik. Ma ei teagi, kellele... Pisut endalegi. Kõik algab endast.

Niisiis, hakkamne mängima ning vaatame, kas õnnestub ja mis üllatusi võib tulla. 

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mäksa vallas sai alguse isikliku abistaja teenus 1999, millest esimese poole aasta osa rahastas seda Sinu enda kirjutatud projekt Tartu maavalitsusele.

tiia ütles ...

Oled esimene vastaja - tubli , teed mul mängu põnevamaks. Õigeid vastuseid mäed ja loed 19.juulil.
Ole pai, ütle oma nimigi või vähemasti hüüdnimi!!! Seda selleks, et teaksin, kellele tuleb ehk üllatust anda.Loodame, et keegi julge julgeb veel kaasa lüüa.