pühapäev, juuli 23, 2006

:) GNLD-st ja muustki

Hetkel usun, et tegin õigevaliku GNLD kasuks :) Mind üllatas siiralt Maarika sponsori Sirli tulek minu msn-i. :) Kuidagi hästi vabalt tunnen end juba. Nüüd usun küll veelgi enam, et koostöö oleneb ennekõike inimeste suhtumisest inimestesse. Võimatu on saavutada mingitki taset või vähemasti tutvust või mida iganes, kui puudub üksteise austamine, mõistmine...

(Oriflame´s oli hea koostöö... :) Oleks edasigi tegelenud, kui ühtäkki tuli muu vahele meile...
Aquasourse´s ei olnud toetuseraasugi, üleüldse oli Aquasource minu jaoks suur lollus, mida mina ei sooviks elu sees enam korrada :) ja ei korda ka päris kindlasti.
See selleks.
Oli 2 head ja erinevad õppetundi.)

Vähemasti püüan endale GNLD tooted selgeks teha. Saan ilusti rääkida teistele jne.
Mõtlen, kui muud ei suuda saavutada, siis saavutan tutvusringi suurenemist küll. Loodetavasti. Homme ehk kohtun tiimi juhiga! Vähemasti olen edaspidi võib - olla omas tiimis oma inimene :) Kordan veelkord, et kõik oleneb minust endast. Üks asi on mul elus selge - midagi headki ei tuua kandikul ette :)
Täna rääkisin sõbrannadele ka juba GNLD-st. Mind hämmastas üks negatiivne kogemus, et tuldi ukse taha toidulisandeid pakkuma ja pärast oli pererahval halb... Ei, nii see küll ei lähe!

Teate, mis igatsus on mul veel hullupööra on? Värvimis ehk maalimis igatsus. Hetkel pole nädal kaks värve. Homme ostan. Ja siis maalin, maalin, maalin...

Kolm täiesti erinevat huvi mul nüüd:
1. maalimine
2. oma uus mtü erivajadustega peredele
3. GNLD
Issand kui erinevad tegevused ja kuidas saab neid kokku siduda omavahel !
Ja veel sügisest psühholoogia koolituski.
Oih...
Kas mul jätkub jõudu ?

Ainult lapsed ja ...

Kommentaare ei ole: