pühapäev, juuli 30, 2006

UNISTUSED, UNISTUSED, UNISTUSED...

Minu jaoks on suvepuhkus selleks aastaks otsas. Võtsin otsuse vastu: 1. augustist algab mul unistuste tööaeg :) Naeratate - tiiatibi on ära keeranud :D Ei ole sugugi ära keeranud :D Lähen otse sirgel teel :P Olen suutnud endale unistused suuresti paika panna, et rahuldada iseenda elu heaolu lähimaks ja kaugemaks ajaks.

Uskuge, unistuste ritta panemine on väga raske töö! Proovige ise järele! Pange unistused ritta tähtsuse ja endale sobivas/reaalses järjekorras. Ärge unustage aga Väikest Printsigi, kes püüdis elu ümberringi näha südamega :) (Appi, olen ikka veel Väikese Printsi mõjus :D )
Teha unistuste nimel tööd on tegelikult veel suurem töö tegemine, kui vaid raha nimel töö tegemine, et üleüldse hinge sees hoida. Palgapäeval saad raha ja kulutad maksudeks, ning kogu lugulaul, kui ei ole suuri hinge rahuldavaid soovunelmaid.
Seda mõista tuleb palju tunde, päevi ja aastaidki kulutada... ;) Sest unistusi on kahte sorti - kättesaamatuid ja kättesaadavaid.
Selle olen ka enesele selgeks teinud :)

Niisiis, minu lähima aja unistused, mis peavad täituma lähima kahe - kolme aasta jooksul (üksikasjad unistustest jätan oma teada, kadekopsik olen kah muidugi :) :P ) :

- maalimine
- psühholoogia koolitus
- LEENU st Lõuna - Eesti Erivajadustega Perede Ühing
- GNLD

Nii, väga hea unistuste kompott!!!
KAS suudan reaalsed soovunelmad ellu viia, oleneb juba palju minust endast.
Ja nende vahele peab mahtuma unistamisaeg. Isiklik elu. Mõte lastele, mis on siiski kõige esmasem ja tähtsam ning minus iga hetk olemas. Salajased unistused leida veel palju armastust... :) ;)
Kuhu soovin jõuda? Võiks öelda heaolu ellu veel enne vananemist :D Kõik on siiski minu teha.
Ma võin väsida poolel teel.
Ma võin alla anda poolel teel.
Ma võin kaotada võime unistada poolel teel.
Ma võin mida iganes.
Aga ma püüan anda maksimaalse. Oi, kõlab jubedalt! Kindlasti kasutan minimaalselt oma võimeid...
Vähemasti saan kogemusi unistades juurde, needki tähendavad palju.

Unistagem, kuid rohkem oma piirides! Need piirid on tohutud laiad igale ühele omal moel :)

Kommentaare ei ole: