pühapäev, juuli 09, 2006

KUID SEE SUVEÖÖ, MIS......

Uuest nädalast st homsest olen loodetavasti lennus paar päeva vähemasti :) Lähen Pühajärvele vaaterata juurde. Seal töötab mu sõbrnts. Kes seikleb Eestimaal, tulge Pühajärvele vaaterataga sõitma ja arvatavasti näete teisipäevaõhtust mindki :D

Loodan, et sel suvelgi tuleb üks suveöö, mis jääb lühikeseks... kuid jääb mällu...
Iga suvi on ikka mõni suveöö, mis jääb südamesse... Kuid neid suveöid, milledest sooviks rääkida, kuid vaikima peab - on vähe... Ja kas neid ongi tuhandeid tarvis? Ega vist... Nii hea on mõelda, et on valgeid suveöid, mis on oma vaid minule ja veel kellegile st meile kahele ;) :) Aja möödudes on tagasi mõeldes taas õnnelik naeratus näol... Suveööde mäletused annavad jõudu elada edasi naeratades.

Luban olla korralik tüdruk! :D Ma ei tee seda, mida hiljem kahetsen ! Kuid ma ei ütle, et ma ei hakka kesköösiti maanteel hääletama isiklik abistaja kuskil põõsa taga, et mina saaksin õnnelikuna hääletada ;) Uskuge, olen seda teinud!!! Ja siis tuligi auto ja peatus ja küsis naeratades: kas hääletan ja kas keegi peatub ka... Noogutasin kelmikalt. Mu süütu nali õnnetus suurepäraselt :) Suhtlesime autojuhiga päeval sõnumidega, aga mul ei olnud oma nr ning ma ei pannud oma nime ka ainsatki korda sõnumi lõppu, kusjuures ta EI küsind ka, kellega ta kohtumise määrab (kuigi ta oli kuulnud umbkaudu, kuhu paariks päevaks lähen)... Teate, milline mõnus tunne, mõnus närvipinge oli sumedas suveöös seista ja vaatada tähitut taevast ja mööduvaid autotulesid... :D :D :D

Või Taevaskoja matka paar suveööd, üks öö Valgemetsas... Valgemetsas oli telk sipelgapesa peal. Öö otsa kuulsime kummalisi hääli telgi all, hommmikul avastasime, et telk oli sipelgapesas (Lihtsalt panime telgi üles pimedas.) :D :D :D Ükski sipelgas ei tunginud telki!!!

Või kanuu matka õhtu ja öö...

Lähen otsin kraami kokku, mida kaasa võtan...

Olge kuumad ja mõnusad, naudige suve ;) :)

Kuna järgmine kord kirjutan - ei tea...

Kommentaare ei ole: