laupäev, juuli 29, 2006

Sina oled sina ise - selles ongi asi

"sina oled sina ise - selles ongi asi" ütles Riina hommikul msn-s.

St mina olen mina ise - selles ongi asi.

Kallid sõbrad, palun üht asja teilt, kuna olen lühikese aja jooksul kuulnud iseenda kohta väga häid uskumatuid sõnu, ärge mind hellitustega üle hinnage!!! Ükskõik, kui palju olen teid ühel või teisel viisil toetanud teid või olemas olnud teile, seda on olnud tegelikult nii vähe, et mul hakkab juba piinlik häid sõnu kuuldes, sest olen ju ise teie toetust vajaja. Mõistan, et te ei kujuta minuta enam oma elu. Uskuge, palun, minagi ei kujuta teieta oma elu!
Veel olen kuulnud lühikese aja jooksul mitmel korral küsimust "kas tead ise ka..." Tean vaid seda, et olen mina ise.
Püüan iseendaks jääda alati.
Kiitmine tekitab minus külmavärinaid. Ma pole suutnud elus veel midagi olulist ära teha. Olen tegelenud peamiselt jamadega... Usun, et suudan veel miskit rohkemat endast anda... On veel palju suuri unitusi teoks teha samm sammult.
Loodan, et muu jaks armastada teid kõiki ja elu üleüldse ei saa kunagi otsa. Kui püsib armastus on kõik ju hästi, kuigi vahel on pagana raske mitte vihkamisele mõelda.
Minulgi on halb pool - uskuge mind. Ja tunnistan oma halbu vigu...

Minus kajavad ikka ja jälle Ilmi Kolla luuleread:

Armastanud olen palju, kuid praegugi süda anub veel ja veel...

(PS. Pensionitunnistuse sain viimaks kätte viie minutiga ühel päeval. Polnudki vaja varguseteatist ega midagi :) Milleks oli vaja üleliigset jooksmist ja närvikulu?
Lõpp hea, kõik hea siiski... Vähemalt varguse loo lõpp...
See pensionitunnistuse lugu meenus käekoti koristades, tunnistus jäi varvaste vahele.)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tiia, sa oled väike vastik ja õel:D Ma usun, et paljud mõtlevad inimesed on mõelnud, et mida nad kiidavad mind, see ei ole midagi võrreldes sellega, mis potentsiaal mul sees on! Aga selles asi ongi, et midagi on parem kui mitte midagi. Iga inimene on unikaalne, kuid 1 asi on igale omane- laiskus. Kui vähegi saab, tehakse ikka vähem. Loogiline ka- milleks asjatult energiat raisata :P Erinev on see, kuidas ja kuhu inimene oma energia suunab. Nii, et selle asemel, et kiidusõnade peale õlgu vabistada, aja lehed laiali ning ammuta sellest energiat! Muidu hirmutad kõik ära ja siis oled mingi hetk sunnitud ütlema nii, nagu ikka öeldakse kui midagi korda saadetakse: kes ikka koera saba kergitab, kui mitte koer ise :P
Nii et päikest sulle sinna roosade kardinate taha;)
Sinu Maarika

Tiia ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Tiia ütles ...

Ma kohe pean otsekohe vastama, sest see on väga armas komm, Maarika. :)
Sa oled ära tabanud mu olemuse! Kõik mu sõbrad väidavad ju, et olen väike vastik tiiatibi :) Ja pealegi ebaerootiliselt kõhngi :P
Muidugi kiitmise lugulaul annab mullegi energiat ja julgust juurde, et edasi õigel teel minna. Usu mind, minagi olen laisk. Just täpselt, inimene vaatab ikka, kuidas kergemini läbi ajada.
Nii armas, et sinagi oled juba minu oma :) See pani mu südanme kiiremini põksuma :)

Roosade kardinate taga on hallid pilved, pilvede taga on kindlasti päike ;)

Sinu väike vastik õelus