neljapäev, juuli 20, 2006

Imago

Eile õhtul käisin Maarika tuttava pool joomas :P Veini vahele mängisime Imagot. Hästi lõbus mäng. Panin täppi kahe tüdruku iseloomu, keda ma esimest korda nägin ja loomulikult Maarika oma ka. Maarika pani minu kohta päris palju pihta. Hingasin esimest korda vesipiibu aurusid sisse, järgmine kord proovin ära. Ma lubasin Mariale ;)
Enne seda käime Raatuse Kaubamajas külmkappi vaatmas enne kaupluse kinnipanemist ja lift lülitati välja. Kuna see asus teisel korrusel, siis kena müüjast noormees pani meid kaubalifti:D Nagu mingi tunnel läks alla- pime ja kolises. Värisesin kui haavaleht. Karin ja Maarika naersid:D Aga alla sai ja välja ka päästeti:p Tehke järgi. Nagu mingi seiklusfilm.
Käisin GNLD koolitusel ja ma mõtlen, et äkki hakkan ka tegelema. Ma usun , et ma saan hakkama.
Üks auto jäi mulle jalgu, väga tuttav auto. Autojuhti ma ei näinud. Eks arvake ise, mis auto see oli. Järgmine kord ajan alla:P
Aga nüüd me lendame jälle linna peale, vaatme, mis täna põevat juhtub.

Kommentaare ei ole: