kolmapäev, juuli 26, 2006

pabinas :D

kaks sõna GNLD koolitusest täna. minu jaoks jällegi hea kogemus olla teistega nö tava inimestega võrdväärne. kuigi tutvutus- ehk eksamiringis uutele mu hääl jällegi värises ja suur pabin sees, et hääldus oli segasem, kui harilikult on. see on paratamatu mul - olen rahva ees veel vähe esinenud ning mu arglikkus lööb välja. esinemiskramp!!!!!!! pole hullu, küll seegi varsti jääb vähemaks. aa päris ära kaduda esinemispinge ei tohigi, siis on ka midagi valesti. küllap tulin kuidagi oma pisiülesandega tänagi toime, sest keegi just mind välja ei naernud. vastupidi hoopiski.
ok, lähiajal kirjutan pikemalt ärikoolitusest. kindlasti. ja sellestki, mis mina ise soovin GLND-s olles saada ja see pole üldse ennekõike vaid raha... :)

praegu olen riina pool üle pika aja. nii vahva oli taas teineteist kallistada :)

aa, atlantise ees kuulsin kolme neiu vestlus kogemata, kuidas puuetega inimestega ei suuda nad koos töötada, sest hakkavad haletsema... sorry? mida või keda haletsema? ja miks?
mina ei saa aru.
vist minu viga. :D sest elus kõige rohkem ei salli ma enda haletsust :)

muide, mu hea imetegija soovis: head uinumist, kui ma ei soovi kõndima hakata. et käijana oleksin ma see, kellena Looja soovis mind luua... on selge teile? :) mulle ja maarikale tundub küll selge olema - tema ravivõimeid pole absoluutselt usaldusväärseid.
usun, et Taevaisa lõi mind just sellisena nagu olen ning mitte sellisena end haletsema, mida ma ka ei suudagi teha :)

lõppude lõppuks kõik on PEAAEGU hästi mul. miks peaaegu - alati saab paremini ju minna ja elada :)
miks pagana pärast ma peaksin end siis veel haletsema :D
aitab, kui olen normaalselt pabinas, mis üllatusi toob edaspidised homsed... :D mida suudan veel teha... :)

Kommentaare ei ole: