neljapäev, juuli 27, 2006

HEA VÄSIMUS

Hea väsimus on praegu vaimus ja kehas. Ei jaksa kirjutadagi ... Selline positiivne väsimus on minus üle pika aja.
Külmik külmetab. Käin aina külmkapis midagi võtmast, kuigi eriti süüa ei soovi ega viitsigi.
Pesumasin on paigaldamata, seisab toanurgas. Müüjal/toojal polnud mingit kruvikeerajat kaasas, et masina lahti keerata, et ta mahuks läbi dshussiruumiukse. Kuigi eile rääkisime poes uksest ja pesumasinast. Kena mees-müüja rahustas, et enamus uksi ei vasta pesumasinadele. :)

Täna sattus üks puudega mees kaineri. Hommikul veel nägime Mari - Liisuga teda, ehtne asotsiaali välimusega ratastoolis istuvat meest Riina maja juures. Ütlesin veel Liisule, et hea, et mina ei ole selline... Liisu naeratas, et olgu see sulle väga negatiivne eeskuju . Nüüd rääkis Riina msn-s kurva loo, kuidas politsei tuli ja viis...

Niisiis, veel üks selge näide, et ole puudeta või puudega ikka valid oma elamisviisi ise.

Naeratusi unne! Ma tõesti ei jõua rohkem kirjutada. Panen pea uuele lillelisele patjale, täna vaatas padi Jyskis mulle otsa ning sosistas mulle "osta mind", ja näen kindlasti häid unenägusid... Esimest korda oli mu ost padigi... :)

Eluaeg on keegi mulle asju ostnud ja andnud jne - nüüd on aeg lõppude lõpuks ise oma elu korraldada
Loodan, et tuleb aegki, kui mina saan aitada teisigi :)

Kommentaare ei ole: