laupäev, juuli 22, 2006

KODUS üle mitme päeva :)

Üle mitme õhtu kodus :D Mõnsa!!!! Kas olen vanaks jäänud :P , kuid olen hakkanud igatsema koju. Võin olla küll kellegi pool , kuskil kaks - kolm päeva, kuid siis tuleb hinge kohutav koduigatsus. Tean, et kodus vaatab vastu morn papa, siiski kodu ootab mind. Kodul on minu nägu!!! Kodu ootab mind!!!
Täna pole papa eriti minuga rääkinudki. Püüdsin küll rõõmsasti rääkida tallegi, et laenust proovin osta esimest korda elus pesumasina ja muid kodumasinaid, kuid papa põrnitses mind öeldes: "Eks osta" ja kogu lugu. Ohjah, kurb natuke! Ainus inimene, kes ei oska rõõmu näitada, on oma isa... Ma tea(dsi)n, et lähedastest olen väga kaugel.
Ma ei suuda selle tõsiasjaga harjuda eales, kuigi püüan leppida.
Sõpradele olen lähedane.

Täna sõitsin üksinda Tartust Vana - Kastresse. Piret tuli vastu. Tädikesed segasid Piretit rohkem mind maha tõstes, kui aitasid. kümnekesi haarasid ratastoolist. Mul oli kõhe kõikumistunne . Piretiga naersime tädikesi irooniliselt veel maja eeski. Terve tee muretsesid tädikesed, kuhu küll invaliid üksinda sõidab. Maarika pani mind bussile, ise läks ka maakou poja juurde.
Kuidas igatsen oma lapsi...
Olime Piretiga tunni maja ees, enne kui tuppa ronisime. Taaskord panin tähele, et naabriprouad ja -härrad ei julge Piretigagi suhelda, kui mina olen ta kõrval. Täitsa uskumatu suhtumine! Huvitav, millal saavutan oma küla peal tavalise inimese maine :D

Täna liitusin GNLD-ga. Kas ma just hakkan suurt äri tegema, kuid proovin taaskord end millegiga proovile panna. Kas või muuta iseenda ümbrus keskkonna sõbralikkumaks. Maarika on minu sponsor. GNLD-st on rääkinud mitmed inimesed veel ennemgi. Mul polnud siis seisukohta... Täna käisime oma tiimi kooviibimiselgi juba. Minusse suhtumine on hoopis poitiivsem kui aquasource´s. Kohe tajun, et minu pisi pannust on igati oodatud.
Ehk homme kirjutan sel teemal pikemalt. Vähemasti GNLD on üks reaalne võimalus mul endale ise töökoht teha. Miks mitte proovida ;)

Kommentaare ei ole: