neljapäev, juuli 06, 2006

IGAVUS VÕI IGATSUS...

Õhtu.
Jälle on igavus või igatsus - eh ei teagi kumb ülekaalus on. Ühesõnaga tunne, millel polegi nime. Rohkem kisub küll igatsuse poole, mis on nukker igavus.
Jälle olen üksinda.
Üksinda koos arvutiga, mis keeras segi. Küllap arvutil lõid "inimlikud nüansid" välja! (Ihhii, ma kohe mitte ei saa olla selle löökväljendita! Vist pean selle ütlejat/kirjutajat tänama veel :D Võib - olla siin ei kõla see üldse mitte nii naljakalt, kui silmast silma kellegiga lõõpides. :P )
Üksinda koos papaga. Ta vaatab telerit. Enne rääkis külajutte, mis aknast nägi. Isegi must kass tuli majauksest välja :D Tähtis sündmus!! Tema nägi ja teab. Mina ei näinud ja ei tea. Mida kosta sellele infole kommiks? Ei oska nagu kommentaarida.
Oh jumal küll!
Kas viga on minus ehk... et ma ei taju mustast kassist rõõmu ega muret...
Aeg - ajalt on papast lihtsalt kahju.

Ühel sõbrannal oli eile sünnipäev. Kristal. Oleme umbes 29 aastat sõbrannad. Viimased aastad ei juhtu sõbrannadena kokku, kuigi näeme suhteliselt sageli . Koguaeg kiirus mõlemal. Kuidagi kaugeks oleme jäänud. Vahel on mul sellest kahju, hirmus kahju. Saatsin eile varahommikul sõnumi ja püüdsin helistada ka...
1. juunil oli teisel sõbrannal Katrinil sünnipäeval. Teda nägin aasta tagasi. Minnes sünnipäevale kukkus veinipudel ilusti kildudeks trepikotta ratastoolilt täpselt Katrini ukse taga, kui ta ust avas mulle. Viisin talle siis tuhat killuõnne :D Ka Katriniga oleme üle 20 a sõbrannad.
Vähemasti mina tean, et sõbrannadega/sõpradega südamedes ei unusta üksteist eal. Olgugi , et vahel lähvad isegi sünnipäevad meelest . On küll ilus suur märkmik, ise tegin aastaid tagasi, kus kõik sünnipäevad kirjas. Tihti pole aga aega ega meelest sünnipäevade märkmikku vaatada. Siis hakkab häbi, kui olen mõne sünna maha maganud, kui tuleb meelde vaatada...

Majas ees kajab naerud...

Mul on igatsus... Tahaks sellist, mida ei ole hetkel...

Esimene õhtu, kus toas on parv sääski.

Kommentaare ei ole: