kolmapäev, juuli 19, 2006

olla iseenda moodi

olen tartus. jälle maarika pool. hästi kodune kodu tal. mitte alati ei tunne külas end koduselt, kuigi ma ei mäletagi enam, kuna tundsin end kuskil külas halvasti või kehvasti. siin on maarika poja mänguasjad, mis meenutavad mulle oma lapsi, kui nad väikesed olid... ma ei saa midagi parata - ikka ja jälle mõtlen salamisi lastele, ka siis, kui olen mitmeid päevi lastest mitte rääkinud. õnnelik aeg on emadele, kui pesamunad väikesed on! ainult siis ei saa nagu sellest õnnest arugi. argimured varjutavad tihti rõõmud...
muidex, maarika elab majas,kus käisin paar aastat tagasi psühholoog kaupo juures ja millerst on väga positiivsed mäletused. seega, see maja on vist hea auraga maja ! :) eile jalutasime läbi linna ning mõtlesin, et pea igal tänaval on mingi maja, millega on seotud miski mäletus...

eelmine kolmapäev oli reiki järjekordne aeg. tühistasin. olin ju pühajärvel. ma ei usu , et ma enam selle reikiõpetaja juurde veel lähen. liiga valusa mõra jättis koostööle. sest mis reikigi muud on, kui inimhingede hea sujuv koostöö.ö

üleeile vaatasin siis filmi "esimesest silmapilgust". nutsin lahinal. pimedast mehest, kes sai elus viivuks nägijaks ning arvas, et silmad valetavad maailma. minu meelest oli mehe arvamus õige, sest vahetevahel ei taha minagi mitte sallivat ja absurdset maailma näha. soovin südamega vaatada. samas jäin iseenda arvamusele kindlaks, et minagi ei taha kõndija olla päevagi - äkki mu jaladki mind kõnnitades valetavad. äkki polegi maailm seesugune omal jalgadel käies nagu praegu ratastoolis tunnetades. ma ei usu, et ise käies leiaksin rohkem siiramat armastustki. kes soovib, see armastab mind sellisena nagu olen, mitte teda, keda nad tahavad silmadega näha.
võtke mind sellisena mind elu lõpuni nagu olen olnud eluaeg. vaatame üheskoos maailma südamedega! südamehääl ei valeta... :)

varsti lähen linna. üks kasulik asjaajamine on ees. ma ei sooviks sellest veel rääkida, enne kui asjaajamine korras on. kindlasti mõjutab kordaminek tublisti mu edaspidiseid plaane. nt maalimist...
kõik oleneb minu tahtest, kuidas soovin edaspidigi elada. halvemini või paremini... aa kuna olöen juba hullumeelne, siis soovin ikka paremat :D

Kommentaare ei ole: